ZZP-ERS MET ZORGEN? TIJD VOOR EEN

 #FUNCTIE ELBERS

 

Als ZZP-er heb je veel vrijheid. Geen baas die steeds met je meekijkt, je maakt je eigen keuzes en je werkt met eigen materialen. Jij maakt dingen waar jij trots op kan zijn, maar er is ook veel onzeker. Welke werk heb je volgende maand? Welke leveranciers leveren goed materiaal voor een goede prijs? En dan zijn er nog lange avonden administratie waarbij je ellenlange formulieren in moet vullen. Een hoop gedoe waar je soms drukker mee bent dan met tegelen. Herkenbaar? Misschien is het dan wel tijd voor een functie Elbers.

KOM EERST MAAR EENS EEN BAKKIE DOEN.

 

Begrijp ons niet verkeerd. Wij snappen best dat stoppen als zzp-er een grote stap is. Wat moet je bijvoorbeeld met je eigen gereedschap en je eigen bus? Geen probleem wat ons betreft. In overleg nemen wij je bus en je gereedschap over. En dan doen we meteen al die andere regelzaken voor je. Hoef jij niet meer na te denken over het afdragen van de belasting en het opbouwen van je pensioen. Achter betalingen aangaan? Ook dat is ons probleem! 

Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is zodat jij kunt doen waar je goed in bent: tegelen, kwaliteit leveren, mooi werk maken. En… op vrijdagmiddag een gezellige borrel met je collega’s. Klinkt dat als muziek in je oren? Tijd voor een functie Elbers!

Is een vast dienstverband een te grote stap in een keer? Kom toch maar koffiedrinken. Er zijn heel veel manieren om samen te werken. Wie weet kunnen wij samen een plan maken wat bij jou past.

ELBERS TEGELWERKEN

de Breide 71
7064 AT Silvolde

Tel – 0622496109

Whatsapp : 0622496109

tegelzetter vacature gelderland