TEGELTOPPERS IN LOONDIENST? TIJD VOOR EEN #FUNCTIE ELBERS

 

Gaat bij jou ’s morgens de wekker en baal je dat het weer maandag is? Krijg je geen energie meer van je werk? Niet de waardering die je wel verdient? Geen leuke collega’s of helemaal klaar met steeds hetzelfde soort werk onder hoge tijdsdruk leveren? Dan wordt het tijd voor een functie Elbers. 

Wij bieden je een mooie baan waarbij je dicht bij de klant staat. Wij werken veel in de renovatiebouw. Dat betekent veel afwisseling. Weinig is standaard en denken in oplossingen, dat kenmerkt ons werk. Een baan met uitdaging dus. Waar jouw vakmanschap nodig is én gewaardeerd wordt.

EEN TEGELZETTER IS BIJ ONS EEN TEGELZETTER.

 

Dat betekent dus dat je tegels zet, en niet metselt, sloopt of schildert. Klinkt logisch, maar om ons heen zien we het vaak gebeuren. Bij ons doe je waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Je werkt met de beste materialen en producten. Dat gecombineerd met jouw vakmanschap maakt dat je elke keer weer opnieuw trots kan zijn op je eigen werk. 

Wij werken veel in eigen regio. Elke dag uren onderweg naar je werk is dus verleden tijd. Die wekker gaat nog steeds op maandagmorgen, maar een fijne baan en leuke collega’s zorgen ervoor dat je met energie en plezier aan je werkweek begint. 

Klinkt dat als muziek in je oren? Tijd voor een functie Elbers!

ELBERS TEGELWERKEN

de Breide 71
7064 AT Silvolde

Tel – 0622496109

Whatsapp : 0622496109

elbers tegelwerken terborg
tegelwerken silvolde
elbers tegelzetter